2022 March 1

2 分(読むのにかかる時間)

inside ubisoftstudio updatescorporate updatespeople

Ubisoftの弊社チームとウクライナの人々の支援について

3月7日月曜日更新

ウクライナで進行中の惨事を鑑みて、私たちはロシアでの販売活動を一時停止することといたしました。

3月1日火曜日更新

私たちはウクライナで起こっている深刻な事態に心を痛めています。Ubisoftチームにはウクライナを故郷とするメンバーが数多く所属しており、Ubisoftの誰もが、このたびの戦争で影響を受けているメンバーやご家族の安全を心より願っています。

ウクライナのチームとそのご家族の安全と生活に配慮することが、私たちの最優先事項です。Ubisoftは数ヶ月にわたって注意深く情勢を見ながら、チームの安全確保を第一に考えてきました。2月中旬に事態が深刻化したことに伴い、当社は全チームに安全な場所への避難を勧告しています。難しい決断を迫られたチームを支援するため、各メンバーに対して異例の状況に伴う費用をまかなうための追加資金が提供され、金融システムの混乱に備えて給与の前払いを実施しました。

先週、この予断を許さない事態が現実になったことで、Ubisoftはウクライナにいる同僚たちに対する支援の強化に乗り出しました。こうした同僚たちとそのご家族が希望する場合には、近隣国に設置した代わりとなる住居施設に避難できるようにしています。

チームのメンバーと密に連絡を続けるための専用ホットラインも用意し、それぞれの状況に応じたサポートを受けられるようにしました。また、いかなる状況でも連絡を取り合えるように、緊急通信システムを設置しています。

私たちは今後も、事態の進展に合わせてウクライナのチームの支援を続け、強化していく所存です。

ウクライナにいる多くの人々が、子供を含め、医療品や避難所、食料などの人道支援を必要としています。Ubisoftは本日、ウクライナの人々に役立てる目的で、ウクライナの赤十字およびセーブ・ザ・チルドレンに合計200,000ユーロの寄付を行っています。

ウクライナの皆様と、このたびの戦争で影響を受けている方々全員の安全と健康をお祈りいたします。私たちは、あなたと共にいます。


Оновлення від понеділка, 7 березня

На тлі трагедії, що триває в Україні, ми вирішили призупинити продажі в Росії.

Оновлено в п'ятницю, 1 березня

Трагічні події в Україні глибоко вразили та оповили сумом серця співробітників Ubisoft в усьому світі. Для багатьох наших колег Україна є рідним домом, і думки всієї спільноти нашої компанії з ними, їхніми близькими та усіма, хто постраждав від цієї війни.

Безпека та добробут членів наших команд і їхніх сімей є найбільшим пріоритетом нашої компанії. Протягом останніх місяців Ubisoft уважно стежила за подіями, аби гарантувати безпеку наших співробітників.

Оскільки в середині лютого ситуація загострилася, ми рекомендували всім колегам в Україні забезпечити своє перебування у місці, яке вони вважають безпечним. Щоб підтримати співробітників, коли вони були змушені прийняти ці важкі рішення, кожному члену команди були надані додаткові кошти для покриття надзвичайних витрат, а також виплачена зарплата наперед для врахування будь-яких потенційних збоїв у роботі банківських систем.

Минулого тижня, коли немислиме стало реальністю, Ubisoft здійснила додаткові кроки для підтримки наших колег в Україні. Ми запропонували співробітникам альтернативне житло в сусідніх країнах, де вони можуть прихиститися разом зі своїми сім'ями, якщо вони бажають і можуть це зробити.

Щоб підтримувати тісний зв'язок з усіма членами нашої команди, Ubisoft створила спеціальну гарячу лінію, де вони можуть отримати персоналізовану допомогу. Ми також запустили систему кризових комунікацій, аби забезпечити зв'язок із нашими колегами за будь-яких обставин.

Ми підтримуємо наші команди в Україні і будемо продовжувати адаптувати та посилювати нашу допомогу відповідно до розвитку ситуації.

Зараз багато людей, зокрема діти, по всій Україні гостро потребують гуманітарної допомоги, як-от медичної допомоги, прихистку та харчування. Окрім фонду у понад 1 мільйон євро, спрямованого на підтримку наших українських команд, ми надаємо пожертви Українському Червоному Хресту, фонду «Save the Children» та фонду солідарності, створеному Національним Банком України.

Ми звертаємося до української спільноти Ubisoft і всіх людей, які постраждали від цього конфлікту, - бережіть себе. Ми з вами.